VR Shinecon®

DE OFFICIËLE VR SHINECON®

Altijd al mee willen spelen in een actie film of onderdeel te zijn van je favoriete videogame? Met de VR Shinecon® speel jij de hoofdpersoon in de virtuele wereld. De nieuwste versie van deze hoogwaardige en zéér populaire virtual reality bril is niet voor niets de opkomende concurrent voor de Samsung Gear VR.

De VR Shinecon® virtual reality bril heeft een comfortabele hoofdband met zacht kunstlederen zijkanten rondom het gezichtsmasker. Uitgerust met hoge kwaliteit lenzen, sterk ABS kunststof én een high-end design, zorgt de VR Shinecon® voor een geweldige beleving van de virtuele wereld en 360° video.

Daarnaast kun je de Virtual Reality bril eenvoudig verstellen naar de meest optimale afstand voor je ogen. De VR bril is speciaal ontworpen voor mobiele telefoons van 4 tot 6 inch en ondersteund vrijwel alle Android en iOS smartphones.

De VR Shinecon® biedt keer op keer weer een uitzonderlijke 3D ervaring. Welkom in de wereld van virtual reality!

Verstelbaar brandpuntsafstand

Je kunt tot 20mm extra afstand creëren voor een optimaal beeld. De VR Shinecon® is hiermee ook geschikt voor brildragers door de verstelbare kijkafstand.

Verstelbare lenzen

De virtual reality bril is eenvoudig aan te passen aan de afmetingen van je gezicht en smartphone. De lenzen verstel je in een handomdraai voor een ideale zichtbreedte.

Ventilation Thermal Design

Uniek gepatenteerd design met magnetisch afneembaar paneel. Dit zorgt voor effectieve koeling van je mobiel en maakt de virtual reality bril ook geschikt voor augmented reality (AR) games.

HD Optical Resin Augmented lenzen

met veilige en betrouwbare bescherming tegen straling